Werktafels

Werktafels

Omdat experts met kennis en ervaring op verschillende gebieden in de Geestelijke Gezondheid Zorg (GGZ) zich buigen over jouw vraag om opties en tips te verzamelen of tot een oplossing te komen. Wie zijn deze experts met kennis? Aan de Haagse Werktafels zitten ervaringsdeskundigen, professionals, vrijwilligers en mensen met een psychische kwetsbaarheid die zelf ook ervaring hebben met de GGZ. Maandelijks komen wij bij elkaar in vijf verschillende stadsdelen.

Bekijk onze animatie om te zien hoe het werkt.


De experts die met ons aan een Werktafel zitten, zijn van verschillende organisaties binnen Zorg- en Welzijn. Samen hebben wij veel verstand van de sociale kaart binnen Den Haag en randgemeenten en hebben wij een enorm netwerk. Met al deze kennis kunnen wij jou verder op weg helpen. Wil je bijvoorbeeld vrijwilliger worden maar ben je nog niet op volle kracht? Of zoek je een cursus om iets nieuws te leren en daarnaast ook mensen te ontmoeten? Ben je benieuwd naar de activiteiten bij jou in de buurt? Of wil je een naaste op weg helpen? Samen met jou kijken wij of wij een passende oplossing kunnen vinden voor jouw situatie.

Natuurlijk kan het lastig zijn om een vraag te stellen. Want waar begin je en hoe weet je of jouw vraag wel bij een Werktafel past? Geen vraag is raar en iedereen aan de Werktafel staat klaar om te kijken wat mogelijk is. Je mag natuurlijk ook altijd samen met iemand naar een Werktafel komen (bijvoorbeeld een begeleider, een familielid enz.).

Wil je meer informatie over onze Werktafels? Kijk de animatie hieronder om de ervaringen te horen van mensen die al een vraag hebben gesteld!

Je kan contact opnemen via onze website, per e-mail of telefonisch. In even maanden organiseren wij fysieke Werktafels en in de oneven maanden vinden de Werktafels online plaats. In dit overzicht zie je waar en wanneer de Werktafels plaatsvinden.

Je kunt ook direct contact opnemen via info@haagssteunsysteem.nl of via www.haagssteunsysteem.nl. Wij helpen ook met het eerste contact leggen.