Werktafels

Werktafels

Conform de richtlijnen van het RIVM worden de Werktafels  online georganiseerd via MS Teams.
Het actuele overzicht en de informatie om in te loggen is te vinden in de PDF:

Online Werktafels HSS Den Haag & randgemeenten mei 2021

Via de Werktafels van het Haags Steunsysteem kun je:

  • aanbod vinden dat past bij je vraag en situatie
  • zelf de regie voeren over jouw weg naar herstel
  • mensen ontmoeten die in eenzelfde soort situatie zitten als jij

Vragen

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk maar nog herstellende? Wil je een cursus gaan volgen om je kennis te vergroten en andere mensen te ontmoeten? Of wil je je naaste op weg helpen? Wij verzamelen contactgegevens van medewerkers die bij organisaties werken die je kunnen helpen en zoeken graag naar mogelijkheden welke passen bij je persoonlijke situatie. Heb je ondersteuning nodig bij het leggen van het eerste contact met organisaties die interessante activiteiten bieden? Wij helpen je graag op weg.

Een vraag stellen kan best moeilijk zijn. En soms ook een beetje eng. Wat gebeurt er met mijn vraag? Vinden mensen me niet raar? Als je je vraag stelt aan de Werktafel, denken de professionals en ervaringsdeskundigen met je mee en zoeken we naar een oplossing. Samen met jou. Je hoeft niet alleen naar een Werktafel te komen, u mag ook iemand mee nemen. Een begeleider, een coach, een familielid, buurman of vriendin. Je kunt je vraag ook mailen of hier stellen. Laat wel even een telefoonnummer of mailadres achter, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Overzicht Werktafels

Het HSS organiseert de volgende Werktafels:

  • Centrum, iedere 1e dinsdag van de maand  van 13:00 - 14:30 uur bij Kompassie, Laan 20 Den Haag.
  • Escamp, iedere 1e woensdag van de maand van 09:00 - 11:00 uur in Wijkcentrum Moerwijk, Aagje Dekenlaan 51 Den Haag.
  • Laak, Leidschenveen - Ypenburg, Rijswijk, iedere 4e woensdag van de maand van 09.00- 11.00 uur bij Trefpunt Middin, Rijswijkseweg 320 Den Haag.
  • Haagse Hout, Leidschendam - Voorburg, Wassenaar, iedere 2e dinsdag van de maand van 09:00 – 11.00 uur in Wijkcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155 Den Haag.
  • Scheveningen, Segbroek, Loosduinen, iedere 3e donderdag van de maand van 13.00 - 14.30 uur in Wijkcentrum het Lindenkwadrant, Tweede Braamstraat 6 Den Haag.

Meer informatie

Meer informatie en contactgegevens over de Werktafels en het spreekuur vind je in de PDF, deze is hier te downloaden.

Neem een kijkje op de agenda voor actuele data en activiteiten.

Ervaringen met de Werktafel

 

 

Brian en Brenda van Convey, een project voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt en een van onze netwerkpartners, namen deel aan de Werktafel. In dit filmpje delen ze hun ervaringen.