Praktische informatie

Praktische informatie

Praktische informatie

Het HSS heeft voor de verschillende stadsdelen een sociale kaart gemaakt. Naast de sociale kaarten van stadsdelen zijn ook een stedelijke kaart, een sociale kaart gericht op jongeren en een familiekaart samengesteld.

Sociale Kaarten

Alle opgenomen informatie is afkomstig van de Werktafels. Een afvaardiging van de organisaties zit aan de Werktafel en contacten worden aan of via de Werktafel gelegd en bijgehouden. Ieder kwartaal plaatsen we een update.

De Jongerenkaart is gerealiseerd naar aanleiding van vragen van jongeren en hun begeleiders over de mogelijkheden tot participatie voor jongeren.

De Familiekaart is ontwikkeld voor familie en naasten van patiënten. Er is een enorm aanbod en het HSS heeft alles overzichtelijk samengebracht. Op dit moment wordt de Familiekaart geactualiseerd.

Wil je actuele contactgegevens of wijzigingen doorgeven via info@haagssteunsysteem.nl onder vermelding van sociale kaart, jongerenkaart of familiekaart?

 

Ben je op zoek naar informatie over activiteiten op het gebied van:

  • Hobby’s
  • Ontmoeten
  • Sport en beweging
  • Ondersteuning op het gebied van financiën
  • Scholing
  • Gratis spullen

Het Haags Steunsysteem heeft de verschillende mogelijkheden in bestanden opgenomen. Deze kan je hier vinden. Je kan ook een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl, ook als het thema van jouw vraag er niet bij staat. We gaan graag voor je op zoek naar aanbod wat bij jouw vraag past.