Pagina Kop - Paginanaam

Haags Steunsysteem

Het Haags Steunsysteem helpt Hagenaars met een psychische aandoening om weer actief deel te nemen aan activiteiten in hun omgeving.
  • Via de Werktafels brengen we vraag en aanbod bij elkaar.
  • Op Ongekend Haags bieden Hagenaars met psychische bijzonderheden elkaar steun en inspiratie.

Via het HSS kun je:

  • aanbod vinden dat past bij je vraag en situatie
  • zelf de regie voeren over jouw weg naar herstel
  • mensen ontmoeten die in een zelfde soort situatie zitten als jij

De Haagse Werktafel is een netwerk van professionals, vrijwilligers en mensen met eigen ervaring in de psychiatrie. Wij komen maandelijks bij elkaar en denken actief met je mee over mogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Aan de Werktafels werken mensen van vele Haagse organisaties samen. Gezamenlijk hebben wij een brede kennis van de sociale kaart en een enorm netwerk. Dit zetten we graag in om je op weg te helpen.

Wil je een vraag stellen voor jezelf of een ander?

Je bent van harte welkom bij de Werktafel in je buurt. Of je kunt direct contact opnemen via e-mail of onze website. Nadat je vraag is besproken, informeren we je uitgebreid over de mogelijkheden in je omgeving. Desgewenst helpen wij je met het eerste contact.

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.
Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving. Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

 

Bekijk ook het jaarverslag van het Haags Steunsysteem voor 2020 in de interactieve PDF.

 

Check onze items op deze site en word lid van onze facebookgroep.

Ongekend Haags wordt mede mogelijk gemaakt door ZigZ8 interactieve communicatie en Dela Goededoelenfonds.

Dela Goededoelenfonds bedankt!

Dela Goededoelenfonds heeft Ongekend Haags een flinke subsidie toegekend. Hiermee hebben we ons project verder kunnen vormgeven en de website in een nieuw jasje kunnen steken. We willen Dela Goededoelenfonds hiervoor hartelijk bedanken!