Chillen in de Steeg

FF Chillen in de Steeg

FF Chillen in de Steeg

Een maandelijkse stapavond voor mensen met psychische kwetsbaarheid. Elke eerste dinsdag van de maand kun je in Theater in de Steeg op het Westeinde (Den Haag) onder het genot van live muziek gelijkgestemden ontmoeten.

 

Uitgaan in een relaxte sfeer, ook voor jou. Met live muziek, dans, en goed gezelschap. Inloop vanaf 17.30u. Gratis entree en daghap.

Programma

Regelmatig worden er optredens verzorgd door Bandsessies en Pluk & Pleej. Ook interesse om op te treden? Bel Christien 06-55196345 of Barbara 06-20895740. Check ons programma op facebook: https://www.facebook.com/ChillenindeSteeg/

Prijslijst:
Bier € 1,50
Wijn € 1,50
Fris € 1,-
Koffie/thee € 0.50

 

Praktische informatie

FF Chillen is er elke 1e dinsdag van de maand. Inloop vanaf 17.30 uur.
Programma van 18 uur tot 21 uur.
Theater in de Steeg, Westeinde 165a Den Haag

Partners

Chillen in de Steeg is een initiatief van het Haags Steunsysteem. In nauwe samenwerking met stichting Anton Constandse wordt vormgegeven aan het programma. Vrijwilligers dragen zorg voor het warme welkom, de bar, het toezicht, de muziek en de techniek. Het eten wordt verzorgd door Reakt of Anton’s Kitchen.

Werk je bij een GGZ organisatie en ben je net zo enthousiast als wij over Chillen? Zie je mogelijkheden om met ons samen te werken en ook jouw achterban te betrekken? Neem dan contact met ons.