Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

25 maart 2020

week+van+de+psychiatrie.png

Van 23 tot en met 29 maart zou de Week van de Psychiatrie plaatsvinden, met als thema, 'Betekenisvol meedoen'. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is de Week van de Psychiatrie nu verplaatst naar later in het jaar.

Afgelast of niet: het thema van de Week van de Psychiatrie is volgens Ongekend Haags nu relevanter dan ooit. Onze vrijwilligers zijn dan wel naar huis gestuurd, ze laten zich niet stoppen. Als online paltform kunnen wij ook vanuit huis gewoon doorgaan.

Daarom plaatsen wij nu alsnog de eerste van een reeks video's over 'Betekenisvol meedoen', waarin we onze eigen medewerkers en vrijwilligers interviewen.

Als eersten: Edwin en Annebeth.