Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

20 mei 2020

petra+palstra+week+van+autisme+2020.jpg

Op vrijdag 1 mei mocht ik via ZOOM “aanwezig” zijn bij de eindpresentatie van Petra Palstra in het kader van haar afstuderen aan de opleiding “Howie the Harp”, een opleiding tot ervaringsdeskundige.

De titel van haar presentatie was: “Samen groeien vanuit liefde, kracht, kwetsbaarheid en verbondenheid”. Deze titel is Petra op het lijf geschreven, zij heeft het afgelopen jaar een enorme professionele en persoonlijke groei doorgemaakt en heeft ons tijdens haar presentatie een inkijkje gegeven in dit proces. Zij deed de presentatie overigens ook zeer professioneel en persoonlijk en kreeg lovende feedback van docenten en groepsgenoten na afloop!

Petra is altijd al een bezige bij geweest maar heeft zichzelf overtroffen het afgelopen jaar. Naast haar opleiding bij Howie was zij actief als redactielid bij  Ongekend Haags, als ambassadeur van Samen Sterk Zonder Stigma, op haar eigen facebook pagina Autismekracht, liep zij tot twee keer toe de Social Run en organiseerde zij ook een Social wandeling, liep stage bij Parnassia en zo kan ik nog wel even doorgaan.

 

Wij van Ongekend Haags zijn super trots op jou Petra dat je de opleiding ( bijna) en succesvol hebt afgerond!

Hopelijk vind je een mooie functie als ervaringsdeskundige en blijf je ook nog actief betrokken bij Ongekend Haags!

Matthijske Verseput