Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

01 september 2023

h+antonius+abtskerk+250x250.jpg

Tijdens de open monumentendag van zaterdag 9 en zondag 10 september is er in de H. Antonius Abtkerk te Scheveningen ook een  tentoonstelling te bezoeken van parnassia Groep over de ontwikkeling van de geestelijke gezondheidszorg in Den Haag.

Deze presentatie van de Parnassia Groep start met de betekenis van de middeleeuwse Antoniuskapel aan het Slijkeinde, die in de 16de eeuw nog ‘Pest- en Dolhuys’ heet en later ‘Verbeterhuis’, waarna er een Haags ‘Geneeskundig gesticht voor krankzinnigen’ komt.