Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

09 september 2022

sporten+met+reakt+in+belgie+-+donderdag.jpeg
De donderdag

Mountainbiken en kajakken, geen activiteiten die ik regelmatig doe. Integendeel. Vorige maand (ook met Reakt) heb ik dan wel gemountaibiked in Schoorl, maar kajakken had ik nog niet eerder gedaan. Het was met z’n tweeën in n bootje acht kilometer lang peddelen. En dan helemaal nat weer uit je bootje stappen. Gelukkig zat ik met een wat meer ervaren roeier samen in de kajak, waardoor het nog best vlot ging. Het fietsen door de bossen was  uitdagend. Anderhalf uur lang slingeren over smalle paadjes en door plassen water. Teruggekomen in het hotel een lange warme douche genomen om het zand en de nattigheid van me af te spoelen.

Saïd