Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

07 september 2022

sporten+met+reakt+in+belgie+-+dinsdag.jpg
De Dinsdag:

Voor veel deelnemers is sporten  vanwege mentale of fysieke omstandigheden niet vanzelfsprekend. Er moeten wel wat hobbels en obstakels overwonnen worden om te gaan sporten, laat staan om het ook nog leuk te vinden. Wat mij wel is opgevallen de afgelopen dagen is hoe eigenlijk iedereen met veel plezier sport en beweegt. Ook als je een sport voor het eerst doet. Bij het zaalvoetbal stond ik vandaag op doel. Ik had het niet eerder gedaan, maar na een paar onwennige momenten, heb ik lekker gekeept. We hebben de finale dan helaas verloren, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken.

Saïd