Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

30 september 2020

Caronajuwelen%2C+21-9-2020+%283%29.jpg

Op 18 september waren wij van Ongekend Haags aanwezig bij de opening van de expositie “Croonjuwelen”, kunst gemaakt door deelnemers van reakt Zuid-Holland in de Coronatijd.
Een bonte verzameling kunstwerken was in de kerk aan de Monsterseweg tentoongesteld. Er waren gedichten te beluisteren en te lezen, en overal om ons heen waren er schilderijen, foto’s, kaarsen, en tekeningen te zien.
We werden gastvrij ontvangen door twee “koningen/ gastheren, er waren lekkere hapjes en drankjes en een en ander werd omlijst door mooie gitaarmuziek.

Matthijske Verseput