Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar redactie@ongekendhaags.nl

Componence Asset List

Die+Mautglocke+beobachtet+uns+0+%28Klein%29.jpg

23 december 2020

Wat een vreemd jaar was dit! En wat een vreemd einde van het jaar ook. Winkels dicht, geen vuurwerk, geen kerstdiner met veel vrienden of familie. Het zal dit jaar allemaal anders zijn dan we gewend zijn. Wij vieren de kerst dit jaar met z’n tweetjes en ik kijk er toch naar uit. We gaan lekker muziek luisteren van de Top 2000.

Corona komt steeds dichterbij. In onze vriendenkring, en in onze familie (van beide kanten). Zelf zijn we gelukkig nog gezond, net als alle andere mensen van Ongekend Haags. Gelukkig komt er nu snel een vaccin, en wordt het volgend jaar weer een stuk normaler.
Deze Kerst is het weer helemaal ‘hot’ om kerstkaarten te versturen. Andere jaren stuurden wij er altijd maar twee, maar dit jaar hebben we mee gedaan aan de nieuwe trend en ook een aantal van onze vrienden een kerstkaart gestuurd. In deze Coronatijd is zo’n kerstkaart toch een klein cadeautje in de brievenbus.

Wat ook een trend is, is om je eten met Kerst dit jaar te laten bezorgen door een lokaal restaurant. Lang bij de slagerij buiten in de rij staan wilde ik Jan niet aandoen, dus we wilden het dit jaar eenvoudig houden met Kerst. Maar nu blijkt dat je je gourmet ook kunt laten bezorgen via een restaurant hier in Rijswijk, gaan we met Kerstavond toch nog gourmetten.
Straks is er dus het vaccin en het schijnt lang te duren voor iedereen ingeënt is. Dus aan die maatregelen zitten we nog wel even vast. Hopelijk  wordt alles van de zomer weer normaal! Ik wens jullie, ondanks alle beperkingen, hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2021!

Annebeth

​​​​​​​Foto: Peter Dullaart