Ongekend Haags

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar redactie@ongekendhaags.nl

Componence Asset List

20 januari 2020

online+shopping.png

En daar ga je dan! Weer…. Kopen via internet is zo makkelijk en ook altijd mogelijk. De internetbedrijven spelen daar op in. We missen je… schrijven ze. Of: 20% korting op je volgende aankoop. Het is om gek van te worden! Dit jaar had ik me voorgenomen om er niet meer in te trappen, maar ik ben alweer voor de bijl gegaan.

Blijkbaar ben ik geabonneerd op meerdere internetwinkels. En die stalken me met hun bedel-emails. Heb jij dat nou ook? Dat je via internet veel makkelijker iets aankoopt dan in de winkel? Vaak kleine dingen, goedkope dingen, maar als je dat regelmatig doet, gaat het toch aardig in de papieren lopen.

Het kan nog makkelijker. Ik word gestalkt door een postorderbedrijf in kleding. Natuurlijk kijk ik die blaadjes altijd even in. En natuurlijk zit er dan ook iets bij dat ik wil hebben. Nog makkelijker kan niet: Je hoeft alleen maar te bellen en het ordernummer door te geven. Betalen kan achteraf.

Nog een verslaving erbij. Ik had me zo voorgenomen om er dit jaar niet meer in te trappen. Nu hebben wij wel wat te besteden, maar toch… Wat me vooral opvalt is dat je vanuit huis eerder tot een aankoop besluit dan in de winkel. Hoe is dat met jou? Stuur je reactie naar redactie@ongekendhaags.nl