Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

02 augustus 2022

andre+parkpop+250x250.jpg

Vrijdag een week geleden namen we in Wateringen afscheid van André van Velden. André was vanaf 2015 betrokken bij Ongekend Haags. Zijn humor, zijn creativiteit en zijn liefde voor muziek lagen aan de basis van vele van onze items. Wij zullen nog lang van zijn vele video's kunnen genieten. André was vooral een zorgzaam mens, die oog had voor mensen in zijn omgeving en altijd trouw zijn hoogbejaarde moeder bezocht.

André werd 64 jaar. We zullen hem missen.

Filmen was één van André vele talenten

"Lieve André, je was  soms ongehoord aanwezig, je voorzichtige stille benadering en inzichten samen met je gevoel en enthousiasme blijven mij altijd bij. Fijn je te hebben  mogen leren kennen, mis je."
-Peter

"Uit het oog maar NEVER uit ons hart."
- Emmy

"André heb ik gekend als een heel betrokken, vriendelijke en creatieve man. Ook voor ons is het een groot gemis, dat hij er niet meer is."
- Saïd

“Ik heb André gekend als iemand die niet snel schrok van het leven. Bij moeilijkheden koos hij altijd de meest positieve en praktische aanpak die er was en ging dan alles stap voor stapje aanpakken. Ik zal proberen zijn voorbeeld goed te onthouden. Rust in vrede, André!!"
- Dora

"André..
Bij de Community altijd aanwezig. Man van weinig woorden. Stille wateren, diepe gronden. Filmpje maken? Lekker bezig zijn. Dank je wel en we missen je nu al."
- Betty

"André was een lieve, rustige man die goed kon luisteren en betrokken was."
-Dalene

"Ik heb André leren kennen als een betrokken mens. Hij gaf betekenis aan wat hem raakte in zijn omgeving door te filmen. En zo inspireerde hij ook anderen."
- Christien

"Beste André, waarschijnlijk is dit het moment waarop jij met een spitsvondige woordgrap aan zou komen. Zo leerde ik je kennen. Ik ga je missen."
- Edwin

"Andre was een lieve, zachtaardige man die door ons erg gemist zal worden."
- Pascal

"Bedankt dat ik je mocht kennen André, het gaat je goed waar je ook bent."
- Iloisa

"Rust maar zacht lieve André op je wolk daar"  <3
- Sjenell

André en zijn maatje Ronald