Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

08 augustus 2018

csm_Pip_en_Barbara_200x200.jpg
Dit is Pip, mijn trouwe viervoeter en wandelmaatje. De dag is pas echt begonnen als we samen een uurtje gewandeld hebben. Liefst naar het bos of naar het strand zodat mijn hoofd leeg is als ik aan het werk begin. Door met haar de deur uit te gaan ben ik me bewust van de seizoenen en geniet ik met volle teugen van de natuur. Pip is een Friese Stabij van bijna 6 jaar en ik moet er niet aan denken dat ze er ooit niet meer is. Daarom geniet ik met volle teugen van haar.
Wat betekent jouw huisdier voor jou? Wil je meedoen aan deze rubriek, stuur dan een e-mail aan annebeth@ongekendhaags.nl