Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

25 juni 2018

csm_paper-200x200.jpg

We zoeken een redactievrijwilliger voor Ongekend Haags.

Het werk is vooral gericht op redactiewerk:
reportage maken
editen filmmateriaal...
stukjes schrijven
bijhouden van de sociale kaart
moderaten van de website

De redactie werkt op maandagochtend en woensdagmiddag. Maar in overleg zijn er ook alternatieven mogelijk.

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die;
• zelf een psychische bijzonderheid heeft en ervaringen wil delen of enige ervaring heeft in de GGZ;
• affiniteit heeft met de genoemde werkzaamheden;
• zijn of haar talenten in wil zetten.
Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website: www.haagssteunsysteem.nl en onze besloten facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/ongekendhaags/

Vrijwilligers krijgen een vrijwilligersovereenkomst en reiskostenvergoeding .Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling en daarom vinden wij het belangrijk om scholing en training te bieden aan onze vrijwilligers. Vrijwilligers zijn tijdens hun vrijwilligerswerk verzekerd tegen ongevallen en voor WA.
Vrijwilligers hebben recht op de jaarlijkse attenties, denk hierbij bijvoorbeeld aan een kerstpakket.
Tevens organiseren wij jaarlijks een leuke dag voor alle vrijwilligers.
Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Talenten, mogelijkheden en jezelf ontwikkelen terwijl je ook een psychische bijzonderheid hebt? Dat kan bij Ongekend Haags!
Ongekend Haags is een digitale community die mensen helpt in hun herstelperiode om weer een doel te kunnen vinden in het leven door ervaringen van anderen.
Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.
Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt.
Ongekend Haags is onderdeel van het Haags Steun Systeem.

Interesse?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met: Matthijske Verseput, coördinator vrijwilligerswerk, tel: 088-3576350 of 06-51147013 of mailen naar de redactie: redactie@ongekendhaags.nl