Ongekend Haags

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar redactie@ongekendhaags.nl

Componence Asset List

13 februari 2019

csm_Ongekend_HaagsChillen_WesteindeWethouderOpening5_+200x200.jpg
Wethouder Kavita Parbhudayal gaf op 5 februari het officiële startsein voor Chillen in de Steeg, de maandelijkse stapavond voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Bandsessies zorgden voor een spetterend muzikaal proigramma tijdens deze drukbezochte avond. Check hier het filmpje van Den Haag FM TV:

Het Haags Steunsysteem krijgt via de ‘Werktafels’ veel signalen dat er een behoefte is aan een speciale stapavond. Twaalf jaar geleden bestond deze maandelijkse stapavond ook, maar dan in café de Vinger. Voor alle trouwe bezoekers van de gezellige avonden destijds in café de Vinger, is er nu ‘Chillen in de Steeg’!

Elke 1e dinsdag van de maand Chillen in de Steeg

Vanaf 17:30 uur is iedereen welkom in Theater in de Steeg aan het Westeinde 165a. Het programma duurt tot 21:00 uur. Bezoekers betalen voor hun consumpties, de daghap is gratis. Deze stapavond wordt mogelijk gemaakt door een werkgroep van enthousiaste cliënten, vrijwilligers, muzikanten, koks, redactieleden en medewerkers van de Stichting Anton Constandse, Haags Steunsysteem en Reakt.

Wil je zelf optreden of meehelpen? Neem contact op met Barbara (06 20 89 57 40) of Christien (06 55 19 63 45) Op de hoogte blijven? Check onze facebookpagina.