Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

03 juni 2019

regulier-angelique.png

Peter Dullaart is naar onze netwerkpartner Middin gegaan om het aanbod van Mosaico te fotograferen. Op de foto zien jullie Angelique aan het werk. Zij werkt in de weverij en als wever maakt zij tassen, etuis en andere kleurrijke cadeaus.

De producten worden verkocht bij Mosaico zelf, maar ook in de winkels van Middin. Ook wordt er regelmatig in opdracht van een bedrijf gewerkt. Een mooi initiatief is de samenwerking met een lokale Albert Heijn. De plastic supermarkttassen worden in de weverij omgetoverd tot prachtige duurzame tassen.

Meer informatie: https://middin.nl/mosaico