Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

16 mei 2018

parkoers200x200.jpg

Op donderdag 26 april hebben wij afscheid genomen van Yolanda Heijdel. In lunchroom Parkoers in het Zuiderpark kwamen de vrijwilligers bij elkaar om hier bij stil te staan. Na 12 jaar als coördinator bij MSS/HSS te hebben gewerkt, ging het bij Yolanda kriebelen om weer als SPV aan de slag te gaan. Zij gaat dit doen bij het GGZ wijkteam van Moerwijk.

Ik kon er helaas zelf niet bij zijn die dag. Maar ik heb Yolanda in de afgelopen drie jaar leren kennen als een heel gedreven en enthousiaste  vrouw, vol ideeën.  Als ik of een van de andere vrijwilligers even vast liepen, dan zag zij altijd wel een opening of mogelijkheid om weer verder te kunnen. Dat werkte heel motiverend.

Ik weet dat Yolanda best wel sportief is, google maar even op krav maga bijvoorbeeld. Maar ik kwam er ook achter, dat zij net als ikzelf ook hardloopt. Zo druk als ze is, had ze zich ingeschreven voor een wedstrijd in Delft, maar door andere afspraken kon ze daar toch niet aan meedoen. Dus vroeg ze mij of ik haar startnummer voor de 5 km wilde overnemen. Dus daar stond ik dan in Delft op Hemelvaartsdag  en op mijn buik mijn startnummer met “Yolanda” erop. Zoveel bekijks als die dag heb ik niet gehad van de andere hardlopers. Maar ik heb lekker gelopen en “Yolanda” kwam als elfde vrouw over de finish. Goed gedaan, Yolanda! Ik wens je veel succes en alle goeds in je nieuwe functie.

Matthijske Verseput is de opvolgster van Yolanda. Zij is ook al een tijd werkzaam binnen Parnassia als Coördinator Vrijwilligerswerk. Van harte welkom, Matthijske bij het HSS. We zijn heel blij met zo’n ervaren coördinator. Samen met jou gaan Ongekend Haags en het HSS ongetwijfeld veel mooie dingen doen.