Ongekend Haags

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar redactie@ongekendhaags.nl

Componence Asset List

28 april 2020

coronavirus-4912023_960_720.jpg
Als ik jou een jaar geleden had verteld dat een groepje van vijftien studenten op de bon was geslingerd simpel en alleen om het feit dat ze een feestje aan het vieren waren, had je me dan geloofd? Het zijn rare tijden en er mag een boel niet, maar wat nog wel mag is fantaseren en dat ga ik nu doen. Ik ga fantaseren over de toekomst, de tijd ná Corona…

My home is my Castle! Ik denk dat als deze crisis voorbij is, het leven zich nog steeds veel in en om het huis zal afspelen. Ons huis, dat gaan we weer waarderen. Doe-het-zelfen, tuinieren, spelletjes doen, handwerken, dat wordt de nieuwe trend! Alle kledingkasten zullen zo langzamerhand wel opgeruimd zijn en de keukenkastjes zijn weer schoon.

Vliegen is in de toekomst helemaal uit. We gaan op vakantie in eigen land en huren een boot. Of we gaan wandelen langs het Pieterpad. Als we al naar het buitenland gaan, blijven we binnen Europa en gaan we kamperen in Frankrijk. Ik hoop wel dat we de terrasjes en restaurantjes weer weten te vinden in de tijd ná Corona. Dat is zo gezellig!

De laatste tijd heb ik soms last van een dip. Dat komt door de crisis. Dat zullen meer mensen hebben. Ik bedenk me dan dat ik gezond ben, en dat er nog zoveel wél mag. Een wandeling in het park, of lekker joggen. De winkels zijn nog open. Laten we blij zijn dat we in Nederland wonen met een –liberale- 'intelligente' lockdown. En laten we moed houden: “hou vol!”

 

Annebeth