Agenda

Componence Asset List

Op zaterdag 5 oktober van 14 – 17 uur is de vrolijke en informatieve opening van buurt-en-kerkhuis Shalom, Vrederustlaan 96, 2543 ST Den Haag..

Graag nodig ik je uit voor een mooi feest.

 

Onder het genot van verschillende kleine hapjes kun je kennismaken met alle onze activiteiten. Zoals de naailessen, de moestuin, onze budget-kapper of het inloopspreekuur. Maar ook de gezellige koffie-ochtend en –middag, de kring “een middagje met de dominee” en natuurlijk ontbreekt ook Kies! sociale supermarkt niet. Samen met de Bibliotheek Escamp bieden we huiswerkbegeleiding aan. Ook de bekende Haagse stichting Yasmin is aanwezig met een breed aanbod voor alle vrouwen die nog meer uit hun leven willen halen. En loop ook even langs bij onze grabbelton en laat je verrassen. En vijf keer per jaar is er de Weggeefwinkel met gratis kleding en schoenen.

Je kunt je op 5 oktober ook opgeven om mee te gaan doen met een activiteit die je aanspreekt.

 

Ouders met kinderen opgelet:

voor kinderen van 4 – 12 jaar is er op zaterdagmiddag 5 oktober een apart programma onder leiding van twee vriendelijke en ervaren leidsters. De kinderen gaan iets maken van …. niets. Klinkt dat geheimzinnig? Laat je kind het ontdekken.

Terwijl je kind ingtensief bezig is, kun je zelf rustig langs alle activiteiten lopen, een praatje maken en genieten van een hapje en een drankje.

 

Om ongeveer 16 uur vindt de officiële en originele opening van buurt-en-kerkhuis Shalom plaats, onder aanvoering van wethouder Bert van Alphen.

 

Handig om te weten:

De Vrederustlaan is wegens wegwerkzaamheden in één richting afgesloten voor het verkeer. U kunt de Shalomkerk als volgt bereiken:

Auto: de rijbaan vanaf de Melis Stokelaan richting Hengelolaan is open, maar je kunt niet op de Vrederustlaan parkeren. Via de Hengelolaan Het Zicht oprijden en achter de kerk parkeren. Het aantal parkeerplaatsen is echter beperkt. Parkeren kan ook bij het winkelcentrum De Stede (Hengelolaan).

Fiets: de fietspaden zijn open, op enkele plaatsen is een fiets-oversteek. Achter de kerk is een fietsenstalling.

Openbaar vervoer: bus 25 halte De Stede en tramlijn 9 of bus 21 uitstappen Melis Stokelaan halte Vrederustlaan (Revalidatiecentrum) In alle gevallen is het plm. 5 minuten lopen naar de Shalomkerk.

 

 

Met hartelijke groet,

 

Kees Buist

Diaconaal werker Den Haag Zuidwest

Beschikbare locaties en datums

Den Haag

Vrederustlaan 96, 2543 ST Den Haag
  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden