Agenda

Componence Asset List

Een indrukwekkende workshop georganiseerd door Onzichtbaar Den Haag i.s.m. sociale ondernemingen uit Den Haag.
In deze workshop gaat u in gesprek met de sociale doelgroep: autist, ex-verslaafd, kwetsbaar, oud dak- en thuisloos of wie en wat dan ook. We vertellen u verhalen over hoe het is om te werken in een sociale onderneming. Over het gevoel om weer van betekenis te zijn, erbij te horen en gezien te worden. Over hoe bang we kunnen zijn en hoe eng het is om weer succes te hebben na een periode van werkeloosheid, eenzaamheid en verlies van autonomie.

Reactie deelnemers:

‘Jullie verhalen openen het gesprek en zetten aan tot actie.’ ‘Een eyeopener voor mij als sociaal ondernemer.’

Over Onzichtbaar Den Haag

Onzichtbaar Den Haag is een team van ervaringsdeskundigen en komt uit de Haagse modder van armoede, schulden, dak- en thuisloosheid, psychische kwetsbaarheid en eenzaamheid. Het zwarte gat is een berg aan ervaring en een meerwaarde voor de samenleving om van te leren. Onze kennis, kunde en ervaring is zonde om op de straat en de sofa verloren te laten gaan.

We geven en ontwikkelen ervarings- en belevingsgerichte trainingen, workshops en projecten om bewustwording, perspectief verbreding en actieve betrokkenheid te creëren. Onze stijl is authentiek, confronterend, levend en echt.

Vorig jaar werd Onzichtbaar Den Haag door Social Club Den Haag, Gemeente Den Haag en publiek verkozen tot 'De meest inspirerende sociaal ondernemer van Den Haag 2018'.

www.onzichtbaar-denhaag.nl

Over The Impact Days

Op donderdag, 21 november, vrijdag 22 november en zaterdag 23 november ontdekt, viert en versnelt heel Nederland Sociaal Ondernemerschap tijdens The Impact Days 2019! Tijdens The Impact Days wordt ingezoomd op ondernemers die het maken van een positieve verandering voor mens en planeet tot hun kern hebben gemaakt. Geworteld vanuit de eigen regio, werken veel sociaal ondernemers aan deze missie. En dat gebeurt al op meer plekken dan je denkt. Tijdens The Impact Days kan dus iedereen in de eigen buurt, dorp of stad ontdekken welke betekenis sociaal ondernemers geven aan onze wereld. Ook Den Haag zal tijdens dit landelijke, grootschalige en gratis evenement volledig in het teken staan van Sociaal Ondernemerschap. Vrijdag, 22 november staat in het teken van professionalisering van sociaal ondernemers. Wat voor impact maak jij als sociaal ondernemer en hoe kan je deze impact vergroten? Welke concrete acties kan je uitvoeren om jouw zaak en de stad veerkrachtiger te maken en te houden? Vraagstukken als deze en vele anderen komen tijdens deze middag op interactieve wijze aan bod.

Over Social Club Den Haag

De Social Club Den Haag is dé Haagse community voor iedereen die met een duurzame en maatschappelijke impact onderneemt, wil gaan ondernemen of hieraan wil bijdragen.

Social Club Den Haag organiseert samen met gemeente Den Haag de Impact Days 2019 in Den Haag.

Beschikbare locaties en datums

  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

Informatie