Agenda

Componence Asset List

Op dinsdag 25 juni opende Ontmoetingscentrum Onderwatershof haar deuren! Dit ontmoetingscentrum is er voor alle Rijswijkse ouderen die behoefte hebben aan structuur en/of te maken hebben met geheugenproblemen. Het doel is om de deelnemers een fijne dag invulling te bieden, zodat ze langer (op een verantwoorde manier) zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Gedurende de dag kan men meedoen aan kleinschalige activiteiten die afgestemd zijn op de persoonlijke interesses. Hierbij kunt u denken aan het bespreken van het nieuws van de dag, geheugentraining of activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Beweging is een vast onderdeel van het dagprogramma, hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van de duo fiets. Deze activiteiten worden begeleid door medewerkers met kennis over activiteiten voor mensen met geheugenproblemen en dementie. Bij het dagprogramma zit een maaltijd inbegrepen. Het ontmoetingscentrum Onderwatershof is drie dagen in de week geopend en is gevestigd aan de Van Vredenburchweg 26.

Meer informatie? Voor meer informatie of interesse in deelname kunt u contact opnemen met de medewerkers van het ontmoetingscentrum via het klantenbureau van Cardia via 070-8008888.

Beschikbare locaties en datums

Rijswijk

Vredenburchweg 26, Rijswijk
  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden

Informatie

Duur
6 uur
Kosten
gratis