Agenda

Componence Asset List

Familieavonden 

Maandag 21 september werd er na lange tijd weer een familieavond gehouden bij Kompassie: de Psysalon.
Marc, medewerker bij REAKT werd geïnterviewd door Saskia, vrijwilliger bij Ypsilon. Marc vertelde over de dagbesteding van REAKT en deelnemers met een veranderwens. Het was een interessant gesprek en een fijn samenzijn met tien bezoekers die zich hadden aangemeld. Zowel de medewerkers als de bezoekers waren blij om elkaar weer te ontmoeten. De zaal was corona-proof ingericht en de bijeenkomst werd hybride gehouden. 

Hybride? Ja, voor het eerst hielden wij onze bijeenkomst zowel off- als online. Dit is ons goed bevallen, zo kunnen we tenslotte meer mensen bereiken en kunt u ook deelnemen als u niet fysiek aanwezig kunt zijn.

De volgende Familieavond is op donderdag 15 oktober. Leander & Tineke Sevink komen die avond vanuit eigen familie-ervaring vertellen over autisme. Deelname is gratis! Voor de bezoekers aan de Laan regelen wij een lichte maaltijd. Inloop is vanaf 17.30 uur. Leander & Tineke nemen ons om 18.00 uur mee in hun wereld. Om 18.45 is er een kleine pauze en om 19.30 uur ronden we af. 
 
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, daarom is vooraf aanmelden noodzakelijk. Vol is vol. Kunt of wilt u niet (fysiek) aanwezig zijn maar wilt u wel online deelnemen, geef dat hieronder aan. U ontvangt dan verdere instructies via e-mail. Wilt u wel graag naar de Laan komen, maar zit de bijeenkomst al vol, dan krijgt u via een e-mail alsnog de kans om online deel te nemen. Meldt u zich aan om naar de Laan te komen, maar komt er iets tussen? Graag hebben wij dan dat u zich op tijd bij ons afmeldt, zo kunnen wij uw plekje weer aan een ander geven.

De officiële uitnodiging wordt volgende week verstuurd, maar aanmelden kan al via onderstaande aanmeldknop. 

Beschikbare locaties en datums

  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden