Agenda

Componence Asset List

Op vrijdag 29 november 2019 organiseert het Haags Emancipatie Netwerk (HEN) samen met Stichting MOOI de bijeenkomst 'De aanhouder wint'. Sprekers zijn vrouwen die door stug volhouden ver zijn gekomen. Ze willen hun ervaringen graag met je delen. Ook heb je keuze uit twee uitdagende workshops. Deze inspirerende HEN bijeenkomst is kosteloos. Je bent van harte welkom in Wijkcentrum Bouwlust in Escamp.

Na de inlooplunch geven we het woord aan Orselien Kammeron, bovenschoolse directeur speciaal onderwijs/voortgezet speciaal onderwijs bij de Rotterdamse scholenkoepel BOOR. Ze vertelt over de hindernissen die zij heeft overwonnen op haar carrièrepad. Want nee, ze had geen kruiwagens. En nee, ze had geen doorsnee startpositie. Aansluitend komen Haagse doorzetters aan het woord. B.v. Petra van Paassen die – ondanks haar visuele beperking – Den Haag letterlijk op de been krijgt. En misschien wil jij zelf je successen ook wel delen!

Nadat Orselien en Petra flink wat energie hebben losgemaakt, kun je aan de slag met je eigen power. Je kunt kiezen uit twee workshops: ‘Presenteren kun je leren’ door Sara Bruinsma, of ‘Doelen stellen, doelen bereiken’ door Anjenee Jagai. Na een plenaire afsluiting is er een gezellige netwerkborrel. Je gaat met nieuwe inspiratie naar huis.

Meld je ook aan

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Wai-Kin Chung, wk.chung@pepdenhaag.nl o.v.v. ‘aanmelding HEN bijeenkomst Escamp’ met daarin uw contactgegevens.

Locatie

Let op! Deze bijeenkomst is niet bij PEP, maar bij Wijkcentrum Bouwlust (Eekhoornrade 215, 2544 VS Den Haag)

Programma

12:00 – 13:00 Inloop met lunch

13:00 – 13:10 Opening en uitleg programma dagvoorzitter

13:10 – 13:40 Interview met Orselien Kammeron, van BOOR

13:40 – 14:00 Lokale inspiratie met o.a. Petra van Paassen (van Lopen met Petra)

14:00 – 14:15 Naar de workshops (kies ter plaatse)

14:15 – 15:15 Workshopronde

15:15 – 15:30 Plenaire afsluiting

15:30 – 16:00 Netwerkborrel

16:00 uur Einde

 

Het HEN

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Haagse Emancipatie Netwerk (HEN). Het HEN is er voor iedereen die geïnteresseerd is in de activering en participatie van vrouwen in Den Haag. Het HEN is opgericht om het belang van emancipatie te blijven onderstrepen en ervoor te zorgen dat dit onderwerp niet van de agenda verdwijnt. In het platform zitten vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, waaronder Stichting Yasmin, Stichting Sarita, COC Haaglanden, Stichting Kaabassi en PEP Den Haag.Tijdens HEN bijeenkomsten signaleren we knelpunten, leren we van elkaar, leggen we verbindingen, en werken we aan een gezamenlijke doel: vrouwen versterken en enthousiasmeren om te werken aan eigen doelen en (economische) zelfstandigheid.

Heb jij je al aangemeld?

Aanmelden kan via PEP adviseur Wai-Kin Chung, wk.chung@pepdenhaag.nl o.v.v. ‘aanmelding HEN bijeenkomst Bouwlust' met daarin jouw contactgegevens. Of gebruik de aanmeldknop hieronder.

 

Beschikbare locaties en datums

  • Geen datums beschikbaar, neem contact op voor de mogelijkheden