Werktafels

Werktafels

De Werktafels gaan gewoon door! We ontmoeten elkaar online op de gebruikelijke tijden waarop de Werktafel start. Via de mail krijg je een link naar een online meeting om elkaar te kunnen spreken en zien. Sta je nog niet op onze mailinglijst maar wil je een casus inbrengen? Mail ons dan even je contactgegevens en het stadsdeel waarin je werkt: info@haagssteunsysteem.nl. Als je je aanmeldt via de mail krijg je de inlogcode.

 • Centrum, iedere 1e dinsdag van de maand  van 13:00 - 14:30 uur
 • Escamp, iedere 1e woensdag van de maand van 09:00 - 11:00 uur
 • Laak, Leidschenveen - Ypenburg, Rijswijk, iedere 4e woensdag van de maand van 09.00- 11.00 uur
 • Haagse Hout, Leidschendam - Voorburg, Wassenaar, iedere 2e dinsdag van de maand van 09:00 – 11.00 uur
 • Scheveningen, Segbroek, Loosduinen, iedere 3e donderdag van de maand van 13.00 - 14.30 uur

 

Iedere maand organiseert het HSS op verschillende plekken in de stad een zogenaamde Werktafel. Aan de Werktafel nemen vertegenwoordigers van verschillende Haagse organisaties deel om hun kennis te delen, informatie uit te wisselen en vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Dankzij het enorme netwerk en de diversiteit van de bij het HSS aangesloten organisaties liggen oplossingen en antwoorden vaak binnen handbereik.

Via de Werktafels van het Haags Steunsysteem kun je:

 • aanbod vinden dat past bij je vraag en situatie
 • zelf de regie voeren over jouw weg naar herstel
 • mensen ontmoeten die in eenzelfde soort situatie zitten als jij

Vragen

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk maar nog herstellende? Wil je een cursus gaan volgen om je kennis te vergroten en andere mensen te ontmoeten? Of wil je je naaste op weg helpen? Wij verzamelen contactgegevens van medewerkers die bij organisaties werken die je kunnen helpen en zoeken graag naar mogelijkheden welke passen bij je persoonlijke situatie. Heb je ondersteuning nodig bij het leggen van het eerste contact met organisaties die interessante activiteiten bieden? Wij helpen je graag op weg.

Een vraag stellen kan best moeilijk zijn. En soms ook een beetje eng. Wat gebeurt er met mijn vraag? Vinden mensen me niet raar? Als je je vraag stelt aan de Werktafel, denken de professionals en ervaringsdeskundigen met je mee en zoeken we naar een oplossing. Samen met jou. Je hoeft niet alleen naar een Werktafel te komen, u mag ook iemand mee nemen. Een begeleider, een coach, een familielid, buurman of vriendin. Je kunt je vraag ook mailen of hier stellen. Laat wel even een telefoonnummer of mailadres achter, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Overzicht Werktafels

Het HSS organiseert de volgende Werktafels:

 • Centrum, iedere 1e dinsdag van de maand  van 13:00 - 14:30 uur bij Kompassie, Laan 20 Den Haag.
 • Escamp, iedere 1e woensdag van de maand van 09:00 - 11:00 uur in Wijkcentrum Moerwijk, Aagje Dekenlaan 51 Den Haag.
 • Laak, Leidschenveen - Ypenburg, Rijswijk, iedere 4e woensdag van de maand van 09.00- 11.00 uur bij Trefpunt Middin, Rijswijkseweg 320 Den Haag.
 • Haagse Hout, Leidschendam - Voorburg, Wassenaar, iedere 2e dinsdag van de maand van 09:00 – 11.00 uur in Wijkcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155 Den Haag.
 • Scheveningen, Segbroek, Loosduinen, iedere 3e donderdag van de maand van 13.00 - 14.30 uur in Wijkcentrum het Lindenkwadrant, Tweede Braamstraat 6 Den Haag.

Spreekuur

Wij houden spreekuur elke woensdag van 10 - 12 uur in Wijkcentrum Moerwijk, Aagje Dekenlaan 51 Den Haag. M.u.v. 1e woensdag van de maand i.v.m. de Werktafel. Het spreekuur is dan van 11-12 uur. Voor Haagse Hout, Leidschendam - Voorburg, Wassenaar en Scheveningen, Segbroek, Loosduinen houden wij spreekuur volgens afspraak op een in overleg  te bepalen plaats en tijdstip.

Meer informatie

Meer informatie en contactgegevens over de Werktafels en het spreekuur vind je in de PDF, deze is hier te downloaden.

Neem een kijkje op de agenda voor actuele data en activiteiten.