Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

06 september 2022

reakt+belgie+1.jpg

Tien jaar geleden ben ik al een keer meegegaan met Reakt voor een sportweekje in België. Dit jaar ging ik weer eens mee.  Ik kan me van de vorige keer vooral herinneren, dat de sfeer goed en gemoedelijk was. Natuurlijk, bij sport gaat het ook altijd om wie de snelste of de beste is. Dat is deze week echt minder van belang.  De slogan boven de ingang van het hotel verwoordt het goed. Kijken wat we deze week allemaal gaan beleven dus.

Vandaag was de eerste echte sportdag. De dag begon om zeven uur. Met een Belgische man had ik afgesproken om deze sportweek  de dag te beginnen met een hardlooprondje van zo’n vijf kilometer. Zo gezegd zo gedaan. Daarna stond er een wandelroute van 7 km op het programma. Na de lunch hebben we in de middag een paar potjes gevolleybald. De dag hebben we afgesloten met een paar leuke gezelschapsspelletjes.

Saïd