Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar redactie@ongekendhaags.nl

Componence Asset List

14 september 2020

inclusieweek-+2020.png

Stichting Socialrun organiseert van maandag 14 t/m zondag 20 september de allereerste Inclusieweek. Een week vol letterlijke en figuurlijke beweging om aandacht te vragen voor de positie van mensen met psychische kwetsbaarheden in de maatschappij.

De Inclusieweek is er om aandacht te vragen voor de positie van mensen met psychische kwetsbaarheden in de maatschappij. Nog altijd voelen veel te veel mensen zich buitengesloten. De aandacht komt dan te liggen op dingen die niet lukken daar waar heel veel wel kan.

Alleen als we allemaal in beweging komen en ons inzetten, komt er een einde aan buitensluiting.

Inclusie bereiken we alleen samen!

 

Organisator:

Stichting Socialrun

Wie:

voor iedereen, want bij inclusie sluit je niemand buiten.


Wanneer:

van maandag 14 t/m zondag 20 september 2020.

Waar:

daar waar jij bent. Zowel buiten als binnen, zowel off- als online, zowel samen als individueel samen.

Wat:

alle initiatieven die bijdragen aan de letterlijke en figuurlijke beweging rondom inclusie zijn welkom. Of je nu wandelt, taarten bakt of meedoet aan een team van de Socialrun, voor alle activiteiten geldt #meedoeniswinnen.

Stichting Socialrun organiseert tijdens deze week de Socialrun (aangepaste corona editie) en op Socialrun.tv kun je kijken naar interviews, workshops, live uitzendingen, documentaires en meer.


Voor meer informatie zie de website van de Inclusieweek door Social Run.