Ongekend Haags

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar redactie@ongekendhaags.nl

Componence Asset List

08 juli 2020

structuurgroep+dagindeling.png

Sinds 2 april ben ik (Petra)  samen met Betty (collega van het Haags Steunsysteem) een online groep gestart voor een nieuwe dagstructuur. Met een leuke groep kwamen we de eerste weken 3x per week online bij elkaar. Sinds ongeveer de eerste versoepelingen kwamen van de coronacrisis komen we 2 keer per week online bij elkaar. Het enthousiasme van de groep en het in contact blijven met andere mensen heeft mij echt goed gedaan. ​​

Elke keer opnieuw vind ik het erg leerzaam en fijn om met elkaar ervaringen uit te wisselen en tips te delen. We steunen elkaar ook. Ik ben erg dankbaar dat ik dit mag doen. Door afspraken te maken over welke doelen  we willen behalen, ben ik extra gemotiveerd. Het is ook fijn om niet de enige te zijn die tegen uitdagingen aanloopt.

De meeste deelnemers proberen dagelijks te bewegen en/of sporten. Ik voelde mij al snel op mijn gemak waardoor ik ook mijn kwetsbaarheid durfde te tonen. Deze coronaperiode is regelmatig voor mij persoonlijk een behoorlijke uitdaging geweest. Over het algemeen kijk ik er wel positief op terug, doordat ik ook rust heb ervaren. Wat ik wel echt merkte was de digitale overprikkeling. Ik kan moeilijk inschatten hoeveel energie meerdere keren videobellen mij kost.

Wat heb jij gedaan voor een nieuwe structuur / daginvulling tijdens de coronaviruscrisis?

 

Petra Palstra