Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

14 februari 2020

expo+anders+bekeken+07-02-2020.jpg

Onder het genot van een hapje en een drankje opende Atelier Anders Bekeken 7 februari haar eerste kunstexpositie van het jaar: MEANDER, ups and downs in life.

Anders Bekeken is een afdeling van Reakt / Parnassia. Er werken mensen aan hun herstel op basis van kunst en creativiteit.

Alle drie kunstenaars zijn in 2018 begonnen.

Kunstenaar Aryen is begonnen met graveren, dit doet hij wegens de herrie vaak buiten. Later is hij dit gaan uitbreiden met beeldhouwen, keramiek en schilderen.

 

Er waren ook vele kunstwerken te zien van Marianne. Ze houdt van Griekenland. Veel van haar werk heeft Griekse invloed.

 

Eli exposeert een collectie van beeldende dames. Ze is geïnspireerd door haar strijd naar zelfacceptatie.

Ik vond alle kunstwerken erg mooi om te zien. Er was een goede opkomst en het was goed georganiseerd. Dit soort iniatieven inspireren mij persoonlijk.Zo sprak ik zelf met oa een andere kunstenaar. Zijn verhaal vond ik leuk om te horen.

De expositie is nog t/m 8 maart te bezoeken van maandag t/m vrijdag tussen 10:00-16:00. Anders bekeken bevndt zich op de Zuidwal 95a, Den Haag

Petra Palstra