Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

11 maart 2020

tom+kha+kai.jpg

 

INGREDIENTEN

 

1 blik Kokosmelk (4 deciliter)

0,5 liter Kippenbouillon

200 gram gesneden Kipfilet

5 dunne (2,5 mm) plakjes Laos

1 stengel Citroengras (gesneden in stukjes van 2,5 cm)

3 blaadjes Citroenblad

4 eetlepels Vissaus

2 takjes klein gesneden Bladkoriander

2 fijn gesneden Bosuitjes

2 kleine rode Pepers

2 eetlepels Limoen- of Citroensap

150 gr gesneden Champignons.

Bereidingswijze

We beginnen met de kippenbouillon. Roer vervolgens de helft van de kokosmelk met de laos, de pepertjes, het citroengas en citroenblad en de verse stukjes kipfilet door de kippenbouillon en laat dit 5 minuten koken. Voeg nu de rest van de kokosmelk toe en verwarm het geheel tot het net heeft gekookt. Daarna volgen de champignons, de limoen- of citroensap en de vissaus. Nog even doorwarmen en de Tom Kha Kai is klaar!