Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

30 januari 2019

csm_Andre_met_Speldjesboek__200x200.jpg
Speldjes. Voor de ouderen onder ons wellicht nog een bekend fenomeen. Bij iedere boodschap kon je wel een product met een speldje krijgen. Ook ik spaarde, zoals vele anderen alle soorten en maten. Inmiddels heb ik er ruim 800 in mijn verzameling.

Het meest trots ben ik echter op de speldjes die zeldzaam waren. Deze kreeg ik van mijn vader. Hij spaarde namelijk de zeldzame exemplaren. Dat waren speldjes van voetbalclubs (de officiële), en automerkspeldjes.

Heb jij ook een hobby, verzameling of iets anders waar je trots op bent, dan nodigen we je uit om een reactie onder dit artikel achter te laten. Alle ideeën zijn welkom.

André