Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar redactie@ongekendhaags.nl

Componence Asset List

25 januari 2021

belfoto-klein.png

Vooral in deze coronatijd, maar ook daarbuiten, kan het voor veel mensen een meerwaarde geven als zij telefonisch contact met anderen hebben. Vooral voor mensen die alleen wonen kan dat verlichting geven. Steeds maar met je eigen gedachten en eventuele problemen rondcirkelen in je hoofd is voor niemand prettig. Vaak ook bijna niet vol te houden.

Als jij dit nu leest, laat de redactie snel weten of je het als een voordeel ziet als een belcirkel wordt opgezet door Ongekend Haags. Als je dat inderdaad als voordeel ziet - en dat is het volgens ons -  werk dan mee het project op te zetten. Dan doen we het met elkaar.

Laat dus weten wat jouw ideeën zijn over hoe zo'n belcirkel het beste in jouw leven past en in hoeverre je er actief bij betrokken wilt zijn.

Graag zo snel mogelijk je reactie dan gaan wij er - hopelijk MET jou - mee aan de slag om zo'n belcircuit op te starten.

Meld je aan:

eindredactie@ongekendhaags.nl
of
bij Barbara tel. 06-24132096