Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

15 april 2022

hss-logo+postzegel.jpg

Het Haags Steunsysteem is aanwezig op de Open dag van Reakt-Platinaweg op zaterdag 21 mei en zal zich die dag met name richten op het spreken van Naasten en familieleden.

Ben je een familielid of naaste van iemand die als deelnemer bij Reakt is ingeschreven en denk je graag mee over de belangen van familie en naasten? Dan ben je van harte welkom. We horen graag waar je betrokken bij zou worden.

Ook wanneer je ondersteuning zoekt voor jezelf kun je bij het Haags Steunsysteem terecht. Barbara zal aanwezig zijn en je graag te woord staan.

Je kunt je vraag ook alvast mailen naar info@haagssteunsysteem.nl