Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar redactie@ongekendhaags.nl

Componence Asset List

31 december 2020

chillen+eindejaars+challenge.jpg

2020 was een raar jaar! Van live naar online en als klap op de vuurpijl….We hebben positieve vibes verzameld om het nieuwe jaar in te gaan. Hoe? We maakten samen met de deelnemers van Chillen in de Steeg een opname op de melodie van “do they know it’s Christmas”.
Rolf, de gastheer van Chillen in de Steeg en Martijn van Bandsessies (stichting Anton Constandse) hebben een eigen Nederlandse tekst geschreven om elkaar een hart onder de riem steken voor 2021 met dit Chillen lied.  
Bandsessies heeft de karaoke versie opgenomen waarop iedereen kon meezingen en/of meedansen. Reakt en Pluk en Pleej hebben mensen ondersteund die een stukje in wilde zingen. Mario, geluidstechnicus bij Chillen, heeft van alle losse filmpjes een gezamenlijke clip gemaakt.
Met trost presenteren we jullie het eindproduct van de Eindejaars Chillen Challenge:

Hiermee willen we iedereen een gezond, gelukkig en swingend 2021 wensen.

FF Chillen in de Steeg

​​​​​​​Chillen in de Steeg wordt georganiseerd door het Haags Steunsysteem in nauwe samenwerking met stichting Anton Constandse.
Chillen is een maandelijkse stapavond voor mensen met psychische kwetsbaarheid. Tijdens de Coronacrisis hebben we de activiteiten online georganiseerd. We hopen na de lockdown weer elke eerste dinsdag van de maand in Theater in de Steeg op het Westeinde in Den Haag onder het genot van live muziek gelijkgestemden te ontmoeten.

Programma

Regelmatig worden er (live of via livestreams) optredens verzorgd door Bandsessies en Pluk & Pleej. Ook interesse om op te treden? Bel Christien (06-55196345) of Barbara (06-20895740).

Op dinsdag 5 januari houden we een online Nieuwjaarsborrel met spelelementen. Log je ook in om 19 uur? Check ons programma of de inloggegevens op facebook: https://www.facebook.com/ChillenindeSteeg/