Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar redactie@ongekendhaags.nl

Componence Asset List

20 juli 2020

edwin+is+toe+aan+vakantie+%281%29.jpg
Gedurende de Coronacrisis werden vrijwilligers veelal 'naar huis gestuurd'. Edwin kon gelukkig met een remote login vanuit huis blijven werken als redacteur van Ongekend Haags, maar nu is na alle drukte en het maandenlange doorgaan in eenzelfde ritme de rek er wel uit. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor: vakantie!

 

Hoe heb jij de afgelopen maanden ervaren? Was het druk? Kwamen de muren op je af? Wat ga jij doen om even stoom af te blazen? Praat mee op: https://www.facebook.com/groups/ongekendhaags