Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

27 december 2021

dancing+people+small+250x250+%281%29.png

 

Doe je mee aan onze Eindejaars DANCE CHILLENGE???? BM van Pluk en Pleej heeft een paar vette dance moves voorgedaan die je kunt oefenen. Maar je mag uiteraard ook je eigen moves bedenken! Je kunt als solo-ster meedoen of samen met je vrienden! Stuur jouw dansfilmpje naar dance@mojamoja.nl. Mario maakt er een mooi geheel van, waarin we SAMEN SHINEN

Heb je vragen of wil je hulp bij het filmen? App even naar Christien: 06 551 96 345

Blijf ons volgen, binnenkort volgen meer oefenfilmpjes. We gaan DANSEND HET NIEUWE JAAR IN!

We wensen je fijne feestdagen namens het hele team Chillen en zien jouw filmpje graag tegemoet. We hopen elkaar snel weer te treffen in Theater in de Steeg op de 1e dinsdag van de maand!