Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

25 februari 2019

9+2+7+200x200.jpg
Met enige regelmaat krijgen we op de redactie foto's binnen van onze fotograaf, Peter Dullaart. De één is nog mooier dan de ander. Af en toe vinden wij het jammer dat wij ze niet allemaal bij een item kunnen gebruiken.

Wij kennen allemaal de verhalen: het maken van kunst is een belangrijke uitlaatklep. Het is bewezen rustgevend, het kanaliseert de energie, het versterkt de sociale contacten tussen 'cliënten' (wat een rotwoord is dat ook...) en het biedt de mogelijkheid om ons te ontwikkelen.

Allemaal leuk en aardig, maar misschien vinden wij het wel gewoon leuk om iets te maken, iets waar wij trots op zijn en wat wij met anderen kunnen delen. Daarom deze oproep: stuur je kunstfoto's in. Uiteraard mogen het ook foto's van kunst zijn. Eens in de maand plaatsen wij één of meerdere foto's op de site. Elke week plaatsen wij deze in onze besloten Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/ongekendhaags/

Wij beginnen met een paar foto's van Peter Dullaart: