Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar info@haagssteunsysteem.nl​​​​​.

Componence Asset List

06 februari 2019

Ongekend_Haags_Chillen+200x200.jpg
Gisteren was ik uitgenodigd door de organisatie van Chillen in De Steeg om de winnende loten te trekken van de loterij die door Reakt, de Stichting Anton Constandse en het Haags Steunsysteem was georganiseerd. Ik denk dat de organiserende partijen terug kunnen blikken op een geslaagd evenement.

De opening werd gedaan door de nieuwe wethouder Zorg, Jeugd en Volksgezondheid, Kavita Parbhudayal. Deze maakte een frisse en enthousiaste indruk. Oprecht geïnteresseerd, zou ik zo zeggen. Hierna begon de muziek met een optreden van Share!, een artieste die ik nog even apart gesproken had over een prachtige zwarte jas die zij voor de gelegenheid voor het eerst droeg. Alhoewel de muziek voor mijn smaak wat te nieuwerwets was, durf ik toch te zeggen dat deze van goede kwaliteit was. De jeugd, aanwezig in leeftijdscategorieën tussen 18 en 80 jaar, leek dit in ieder geval zo te ervaren.

Voor mijn rede over de loterij werd ik aangekondigd door de presentator, de heer Rolf Rondeltap, die in zijn enthousiasme een soort trommel met belletjes bij mijn oren deed rinkelen. Na afloop heb ik hem hier nog even op aangesproken. De prijswinnaars waren in ieder geval zeer gelukkig met hun prijzen, waaronder een valentijspakket en een bioscoopbon voor twee personen.

Al met al kijk ik terug op een prettige en goed georganiseerde avond. Graag spreek ik de wens uit dat Chillen in De Steeg nog lange tijd zijn functie zal vervullen als laagdrempelige stapavond voor de doelgroep. Mocht men in de toekomst weer een beroep willen doen op een optreden mijnerzijds, dan houd ik mij ook zeker aanbevolen.

Wel hoop ik dat men dan wèl mijn favoriete merk Scotch in huis heeft. Tot slot wil ik de fotograaf van dienst, Peter Dullaart bedanken voor de  foto van mij en de heer Rondeltap. Deze gaat in het album.

Getekend,

Prof. Dr. S. Kopzorg

Chillen in De Steeg werd ook genoemd op Den Haag FM.