Ongekend Haags

Ongekend Haags intro

Ongekend Haags is een community voor & door Hagenaars met psychische bijzonderheden.

Onze missie is: Hagenaars met een psychiatrische achtergrond met elkaar verbinden, om vanuit gezamenlijke kracht op gelijkwaardige en eigen wijze mee te doen in de samenleving.

​Wij creëren een sociaal netwerk via onze website en social media om elkaar te ontmoeten, informeren, steunen en inspireren. Als redactie maken we items om te laten zien wat ons bezig houdt. We horen ook graag van jou! Wat wil jij aan de orde stellen of delen? Praat mee en laat weten wat jij mooi, spannend en belangrijk vindt!

Mail sturen (alleen op ongekend haags pagina)

Wil je reageren op onze artikelen dan kun je een mail sturen naar redactie@ongekendhaags.nl

Componence Asset List

03 mei 2021

annebeth+preview.jpg

Aan alles komt een eind. Aan de Coronacrisis hopelijk als iedereen gevaccineerd is. Dan kunnen we het normale leven weer oppakken. En aan mijn werk voor Ongekend Haags komt ook een eind. Ik stop ermee. Volgens mij bestaat Ongekend Haags nu zo’n zes of zeven jaar en ik ben er vanaf het begin bij geweest. Het was een mooie tijd.

​​​​​​​Ik heb het werk bij Ongekend Haags altijd met veel plezier gedaan in een leuke groep. Ook heb ik er  veel geleerd. Zo weet ik nu dat ik best kan samenwerken als het maar in een goede sfeer is. Ook weet ik nu dat techniek niet mijn ding is. En dat de belangstelling voor techniek er ook niet is. Schrijven vond ik altijd leuk en het liefst schreef ik vanuit huis. Ook heb ik, vooral van Edwin, mijn collega bij Ongekend Haags, veel geleerd over het gebruik van de computer. Al met al heb ik een zeer leuke tijd gehad en veel leuke mensen leren kennen.

Wat ga ik nu doen? Nou, ik ga min of meer met pensioen. Dat wil zeggen dat ik geen nieuwe vrijwilligersklus meer zoek. Wel doe ik, al sinds begin dit jaar, meer in het huishouden en kook ik bijna iedere avond. Jan (mijn man) kan het ook niet allemaal alleen. Verder ben ik van plan om veel te lopen (ik heb MS) en ga ik twee keer per week naar de fysiotherapie. Daarnaast wil ik uitstapjes maken met mijn beste vriendin die sinds kort een eigen auto heeft.

Nogmaals, het was een leuke tijd die ik niet had willen missen. Daarvoor wil ik iedereen bedanken. In de eerste plaats mijn lieve collega’s met wie het leuk samenwerken was en de lezers van mijn stukjes. Ik hoop dat het jullie allen goed vergaat en dat we snel uit de Coronacrisis komen.

Annebeth